FULL INFORMATIU NÚMERO 7: MARÇ 2017

  • Del 23 de març al 4 d’Abril s’obre el període de preinscripció de nous alumnes a l’Escola. La documentació necessària per efectuar la preinscripció és la següent: original i fotocòpia del llibre de família, original i fotocòpia del DNI dels pares i de l’alumne (si en té) i original i fotocòpia de la tarja sanitària. Els alumnes que acaben primària i han de matricular-se a ESO també cal que ho facin en aquest període de temps. Els alumnes que es vulguin preinscriure a l’IES de Bellcaire d’Urgell poden portar la documentació a l’escola i nosaltres ja la farem arribar a l’institut. Podeu consultar tota la normativa de preinscripció i matriculació a la següent adreça: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/
  • Pel dia 20 d’Abril l’AMPA de l’Escola ha organitzat un taller d’elaboració de sabó artesanal amb oli reciclat adreçat a les famílies membres de l’AMPA. El taller es realitzarà per la tarda mentre els alumnes estan a l’Escola (de 15 a 16’30 hores). Durant el mesos de març i abril aneu recollint a les cases oli usat que s’utilitzarà per a fer aquest taller.
 • Us deixem aquesta pàgina web del Ministerio de Educación on hi trobareu diferents convocatòries de beques per a realitzar activitats extraescolars i colònies durant l’estiu. Feu-hi una ullada: http://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/catalogo/educacion/estudiantes/becas-ayudas/extraescolares.html
 • Us notifiquem que la data definitiva de repartiment de fruita a la nostra escola aquest mes de març serà dimarts dia 7. El lliurament a l’alumnat el farem a l’hora del pati els dies 8, 9 i 10 de març (dimecres, dijous i divendres). Els productes que rebrem aquest mes seran: pera conference, cirerol, taronja i poma Golden.
 • El dijous dia 2 de març l’alumnat del Cicle Mitjà realitzaran l’activitat anomenada “Contes Rromane” Aquesta activitat ha estat organitzada pels Serveis Educatius de l’Urgell i la porta a terme la fundació privada Pere Closa. L’activitat consisteix en la difusió de contes i llegendes populars gitanes. Dos artistes d’ètnia gitana acompanyen la narració d’aquests contes amb música de guitarra interpretada en directe. També introdueixen el concepte de la llengua gitana: el Rromane. Els objectius de l’activitat són:
  1. Acostar la realitat gitana a l’àmbit escolar i a la societat en general (llengua, música, història)
  2. Difondre la cultura gitana i incorporar-la a la cultura catalana.
  3. Incrementar el nivell d’autoestima dels nens/es i joves d’ètnia gitana i implicar-los en aquesta activitat escolar.
  4. Potenciar una educació intercultural en el marc d’una realitat plural.

PROPERES ACTIVITATS 

 • 1 de Març: Arribada de la “Vella Quaresma” 
 • 2 de Març: XVII Programa Comarcal de Suport a l’Educació: Teatre en anglès, obra “Freaky”. Sortida al Teatre Ateneu de Tàrrega. Alumnes de sisè.
 • 2 de Març: Contes Rromane. Alumnat del Cicle Mitjà.

 

 • 3 de Març: Dia festiu de lliure disposició. 
 • 7 de Març: Sortida a l’Institut de Bellcaire d’Urgell. Alumnes de Sisè curs. 
 • 30 i 31 de Març: Colònies al Museu dels dinosaures de l’Institut Català de Paleontologia. E.Infantil i Cicle Inicial. 
 • 7 d’Abril: Elaboració de mones i sortida a menjar la mona. Lliurament d’informes a Primària. Inici de les vacances de Setmana Santa. 
 • 18 d’Abril: Dia festiu de lliure disposició. 
 • 20 d’Abril: Taller d’elaboració de sabó amb oli reciclat. Dirigit als pares/mares i familiars membres de l’AMPA. Organitza l’AMPA de l’Escola. 
 • 21 d’Abril: Diada de Sant Jordi. Actes culturals. 
 • 28 de Març: Darrer dia per lliurar els treballs del XVII premi literari “Sant Jordi” a la realització de contes per a la igualtat. Alumnes de sisè.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s