FULL INFORMATIU NÚMERO 6: FEBRER 2017

  • El dia 26 de Gener es va realitzar una reunió ordinària del Consell Escolar en la qual es va aprovar la liquidació econòmica de l’exercici 2.016 (amb unes despeses que van arribar als 8.775,25 €) i el pressupost per al present any 2.017. Ambdues qüestions van estar aprovades per unanimitat.

 

  • El Claustre de mestres hem acordat modificar l’entrada de l’alumnat al centre. La porta del pati s’obrirà dos minuts abans de les 9 i les 15 h. i els alumnes de Primària accediran directament a la classe, sense fer fileres al pati. D’aquesta forma evitarem les baralles i disputes a les fileres. L’alumnat d’Educació Infantil continuarà fent-ho com fins ara.

 

  • Els recordem que l’Escola ha de signar un Acord de Coresponsabilitat amb el Departament d’Ensenyament. Aquest acord té un període de vigència de 4 cursos escolars, fins el curs 2.019/20. En un full adjunt a aquest full informatiu teniu una enquesta adreçada als pares/mares per tal de conèixer el vostre grau de satisfacció respecte a algunes qüestions de la nostra Escola. Aquesta enquesta és totalment anònima i la podran introduir en l’urna que hi ha a la vostra disposició en el vestíbul de l’escola. En aquesta enquesta també volem recollir les vostres propostes i suggeriments. Les famílies que tenen més d’un alumne/a a l’Escola, només cal que l’omplin una vegada.  Ajudeu-nos a millorar. Moltes gràcies per la vostra participació i col·laboració. Podeu retornar-la fins el DIMECRES 15 de Febrer. L’enquesta fa referència a aspectes globals de l’organització i el funcionament de l’Escola, no es tracta de valorar a un mestre/a en concret, o el funcionament d’un curs o una àrea determinada.

 

 

  • Ens han fet arribar aquesta informació que creiem que pot ser interessant per a vosaltres: Em dic Elisabeth Rusiñol, mare, psicòloga infantil i fundadora de DIVERTIUM, i em poso en contacte amb vostès per fer-los arribar un informació que, de ben segur, pot ser d’interès pels pares i mares de l’escola. Sabem de la importància que tenen les estones que es comparteixen entre els pares/mares i fills. Són essencials pel desenvolupament emocional i personal dels infants. Moltes vegades no ens assabentem de que, al costat de casa nostra, es celebrarà un esdeveniment amb el que podríem compartir una bona estona i passar-nos-ho d’allò més bé: mirant una obra de teatre, titelles, fent tallers manuals, visitant un museu i participar de les activitats familiars que fan aquell dia… o assistint a un esdeveniment esportiu, una festa major, una fira, un festival, etc.. .Per això vam crear DIVERTIUM, una APP GRATUÏTA per a mòbils i tauletes que ens diu quines activitats familiars podem fer a prop d’on ens trobem.  DIVERTIUM pretén facilitar la recerca d’aquestes activitats als pares i mares que, com nosaltres, no volem perdre temps cercant què podem fer. En el següent vídeo editat per l’Espai Internet de TV3 explica breument com funciona l’APP:

 

PROPERES ACTIVITATS 

 • 8, 9 i 10 de Febrer: lliurament de fruita a tot l’alumnat del centre a l’hora d’esmorzar: Poma , clemenules, taronges i kiwi. Campanya: “Pla de consum de fruita a les escoles”.
 • 16 de Febrer: Animació a la lectura. Educació Infantil i cicles Inicial, Mitjà i Superior. Gentilesa de l’Editorial Santillana.
 • 17 de Febrer: XVII Programa Comarcal de Suport a l’Educació. Taller Art-Teràpia, sentir i crear. Alumnat del Cicle Mitjà.
 • 23 de Febrer: Arribada del Rei Carnestoltes. Inici de les activitats de Carnaval. Escoltarem el seu discurs de benvinguda i les seves ordres per als propers dies.
 • Del 28 de Febrer al 10 de març: proves d’Avaluació Global Diagnòstica de l’alumnat de tercer
 • 28 de Febrer: Festa de carnaval. Tallers de màscares i rua pel pati de l’Escola.
 • 1 de Març: Arribada de la “Vella Quaresma”
 • 2 de Març. Contes Rromane. Alumnat de quart i sisè.
 • 2 de Març: XVII Programa Comarcal de Suport a l’Educació. Teatre en anglès “Freaky”. Alumnes de sisè.
 • 3 de Març: Dia festiu de lliure disposició.
 • 7 de Març: Sortida a l’ Institut de Bellcaire d’Urgell. Alumnes del segon curs del Cicle Superior.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s