FULL INFORMATIU NÚMERO 9: MAIG 2016

 • Al Diari Oficial de la Generalitat ha sortit publicada l’Ordre ENS/77/2016, de 6 d’Abril, per la qual s’estableix el calendari escolar del curs 2016/17 per als centres educatius no universitaris de Catalunya. Els principals trets que inclou aquesta ordre són:
 1. Les classes a primària s’iniciaran el dia 12 de Setembre i finalitzaran el 21 de juny.
 2. Les vacances de Nadal seran del 23 de desembre al 8 de gener (ambdós inclusos)
 3. Les vacances de Setmana Santa seran del 8 al 17 d’Abril (ambdós inclusos)
 4. Les escoles podran escollir 3 dies festius de lliure disposició que es podran ampliar a 4 o 5 en cas que un o ambdós dels dies de festa local caiguin en dia no lectiu.
 5. Es podrà sol·licitar jornada continuada de classes el dia 22 de desembre de 2016 i a partir del dia 5 de juny del 2017.
 6. L’horari de classes serà de 9 a 12’30 i de 15 a 16’30. La direcció del Centre públic ha d’adreçar als Serveis Territorials qualsevol sol·licitud raonada de modificació excepcional d’aquest horari escolar, aquesta sol·licitud haurà de comptar amb el consens del Consell Escolar (vot favorable d’un mínim de tres quartes parts dels membres assistents del Consell Escolar.).
  • Properament sortirà la convocatòria per part del Consell Comarcal de l’Urgell de les “beques per menjador escolar” de l’alumnat de la comarca. Qui estigui interessat en sol·licitar-ne alguna cal que es posi en contacte amb direcció per informar-se de les dates de la convocatòria i els tràmits a fer.
  • Els recordem que el dilluns 6 de juny iniciarem la jornada continuada de classes. L’horari per a tot l’alumnat de l’Escola serà de 9 a 13 hores. Per la tarda no hi haurà activitat docent. També els recordem que el curs finalitzarà el dimarts dia 21 de juny.

 

 • Us comuniquem que per al proper curs 2.016/17 s’han matriculat al nostre centre 14 alumnes nous que iniciaran els seus estudis de P3. Donem la benvinguda a la nostra Escola a aquests nous alumnes i a les seves famílies.

 

 • En relació amb el Pla de Consum de Fruita a les escoles del curs 2015/16 al qual està adherida la nostra escola, us informem que el mes de maig continuarem amb la distribució de fruita d’aquest curs. La fruita ens arribarà el dimarts dia 26 d’abril i es distribuirà a l’alumnat a l’hora d’esmorzar el dimecres, dijous i divendres dies 27, 28 i 29 d’abril. La fruita a distribuir serà: poma golden extra, nespra i cirerol (tomàquet cherry).

PROPERES ACTIVITATS

 • 27, 28 i 29 d’Abril: Lliurament de fruita a l’hora d’esmorzar. Campanya “A la nostra Escola mengem més fruita”: poma, nespra i cirerol. 
 • 2 de maig: Dia festiu de lliure disposició. 
 • 4 de Maig: Tallers d’observació i respecte a la natura a càrrec dels Agents Forestals. Alumnat del C.M. 
 • 4 i 5 de maig: Proves de Competències Bàsiques per a l’alumnat del Segon curs del Cicle Superior. 
 • 10 de Maig: : Tallers d’observació i respecte a la natura a càrrec dels Agents Forestals. Alumnat del C.S. 
 • 16 de Maig: Dia festiu: Segona Pasqua. 
 • 19 de Maig: XVI Programa Comarcal de Suport a l’Educació. Teatre en llengua anglesa: “Alice” al teatre Ateneu de Tàrrega. Alumnes de Sisè. 
 • 20 de Maig: Sortida a Mollerussa (amb motiu del treball interdisciplinar sobre l’aigua). Educació Infantil i Cicle Inicial. 
 • 23 al 27 de Maig: Setmana d’Àfrica. Activitats informatives i de solidaritat. 
 • 6 de juny: Inici de la jornada continuada de classes pel matí. Horari de 9 a 13 hores. Per la tarda no hi haurà activitat docent.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s