FULL INFORMATIU NÚMERO 6: FEBRER 2016

  • El dia 1 de Febrer es va realitzar una reunió ordinària del Consell Escolar on es van aprovar, entre altres qüestions, la liquidació econòmica de l’exercici 2.015 (amb unes despeses que van arribar als 13.567,92€) i el pressupost per al present any 2.016. Ambdues qüestions van estar aprovades per unanimitat. També es va decidir impulsar la COMISSIÓ DE CONVIVÈNCIA dins del Consell Escolar, encarregada de garantir una aplicació correcta del Reglament de Règim Intern del centre i col·laborar en la planificació de mesures preventives, en la resolució de conflictes i en l’aplicació de sancions en casos greus o molt greus. Aquesta comissió estarà formada per: Joan Condemines (Director), Maria Areny i Lídia Esteve (representants del sector mestres) , Laura Marimon i Olga Gallego (representants del sector pares/mares) 

 

 • En Pere i la Laia s’han posat en contacte amb l’Escola per demanar-nos la nostra col·laboració en la recollida solidària de material escolar i esportiu. Participaran en el PANDA RAID que es realitzarà al Marroc i demanen la nostra ajuda per recollir tan material escolar i esportiu com puguem, ells el faran arribar al Marroc amb el seu Panda. Fem que tots els nens i nenes puguin anar junts a l’escola cada dia. Podeu fer les vostres aportacions fins el DIVENDRES 26 de febrer. Moltes gràcies.
 • Aquesta és la fruita prevista de repartir cada mes en la campanya “Pla de consum de fruita a les escoles”. 
MES PRODUCTE
FEBRER Poma vermella, taronja i pastanaga
MARÇ Pera d’hivern, taronja i maduixot
ABRIL Poma/ pera, maduixot i kiwi
MAIG Poma, nespra o albercoc i cirerol.
JUNY Pera, cirera i préssec, nectarina o plàtan.

 

  • El divendres dia 5 de febrer l’alumnat dels cursos de quart i sisè realitzaran l’activitat anomenada “Contes Rromane” Aquesta activitat ha estat organitzada pels Serveis Educatius de l’Urgell i la porta a terme la fundació privada Pere Closa. L’activitat consisteix en la difusió de contes i llegendes populars gitanes. Dos artistes d’ètnia gitana acompanyen la narració d’aquests contes amb música de guitarra interpretada en directe. També introdueixen el concepte de la llengua gitana: el Rromane. Els objectius de l’activitat són:

  1. Acostar la realitat gitana a l’àmbit escolar i a la societat en general (llengua, música, història)
  2. Difondre la cultura gitana i incorporar-la a la cultura catalana.
  3. Incrementar el nivell d’autoestima dels nens/es i joves d’ètnia gitana i implicar-los en aquesta activitat escolar.
  4. Potenciar una educació intercultural en el marc d’una realitat plural.

PROPERES ACTIVITATS 

 • 2 de febrer: Taller d’escultura i decoració de fruita i verdura adreçat a l’alumnat del Cicle Mitjà. XVI Programa Comarcal de Suport a l’Educació de l’Urgell.
 • 3 de Febrer: Arribada del Rei Carnestoltes. Inici de les activitats de Carnaval dedicades , aquest curs, a l’aigua (Projecte Interdisciplinar). Escoltarem el seu discurs de benvinguda i les seves ordres per als propers dies.

 

 

 • 5 de febrer. Contes Rromane. Alumnat de quart i sisè. 
 • 9 de Febrer: Festa de carnaval. Tallers de màscares i rua pel pati de l’Escola. 
 • 10 de febrer: Arribada de la “Vella Quaresma”
 • 10, 11 i 12 de Febrer: lliurament de fruita a tot l’alumnat del centre a l’hora d’esmorzar: poma vermella, taronja i pastanaga. Campanya: “Pla de consum de fruita a les escoles”.
 • 25 de Febrer: Sortida a l’ Institut de Bellcaire d’Urgell. Alumnes del segon curs del Cicle Superior.

 

 

 • 8 de Març: XVI Programa Comarcal de Suport a l’Educació: Cicle Vivim la Música, obra “El carnaval dels animals”. Sortida al Teatre Ateneu de Tàrrega. Alumnes de quart. 
 • 11 de Març: Darrer dia per lliurar els treballs del XVI premi artístic “Sant Jordi” a la realització d’una caricatura. Alumnes de sisè.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s