FULL INFORMATIU NÚMERO 5: GENER 2016

 • Us Comuniquem que la totalitat de diners recollida aquest any a l’Escola per la Marató de TV3 ha estat de 130€. Tots aquests diners han estat ingressats, íntegrament, al compte de la Marató dedicat, aquest any, a la investigació per la cura de la diabetis i l’obesitat. Volem agrair a tots els que heu col·laborat en la nostra campanya. Gràcies a tots per la vostra generositat. Igualment els recordem que l’Escola continua col·laborant amb la campanya de recollida de taps de plàstic: “Recicla amb la Laura”. La campanya va destinada a recollir taps perquè la Laura (una nena de Térmens) pugui continuar el seu tractament a Philadelphia per recuperar-se d’una lesió cerebral i poder gaudir d’una millor qualitat de vida
 • El divendres dia 29 de gener celebrarem el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP). Aquest dia, fundat el 1964, és una iniciativa pionera, no estatal, no governamental, no oficial , independent, lliure i voluntària d’Educació no violenta i pacificadora, practicada ja en escoles de tot el món i en la qual estan convidats a participar els centres educatius de tots els nivells i de tots els països. Propugna una educació permanent i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. 
 • Us recordem que l’Ampa de l’Escola Guillem Isarn juntament amb Qualia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba, disposa d’una pàgina web  per facilitar als pares i mares tota la informació referent a les activitats extraescolars i activitats de l’Ampa. A la vegada que esperen rebre molts suggeriments i propostes a través d’aquesta  eina que us apropa una mica més al dia a dia dels vostres fills i filles. Anoteu l’adreça: https://ampaguillemisarn.wordpress.com/. També hi podeu accedir a través de la pàgina web de l’escola (apartat AMPA).
 • Al mes de gener s’inicia la campanya “Pla de consum de fruita a les Escoles” promogut per la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya, amb el repartiment de fruita a l’alumnat del centre a l’hora d’esmorzar. Afrucat serà l’empresa encarregada de coordinar la distribució de la fruita en el nostre centre. El primer lliurament es realitzarà el dimecres 20 de gener i consistirà en: poma fuji, pera conference i mandarina. 
 • L’AMPA finançarà amb 10 € per família la segona quota de material escolar i fotocòpies d’aquest curs 2015/16. Quan es faci el pagament d’aquest rebut ja es descomptarà aquesta quantitat a les famílies membres de l’AMPA. Aquelles famílies que tinguin més d’un fill/a matriculat/da en el centre, es farà el descompte només a un d’ells (la subvenció és de 10 € per família).
PROPERES ACTIVITATS 
 • 19 de Gener: Taller de caricatures adreçat a l’alumnat de sisè. Activitat inclosa dins del XVI Programa Comarcal de Suport a l’Educació a l’Urgell.
 • 20, 21 i 22 de gener: lliurament de fruita a l’alumnat del centre a l’hora d’esmorzar. Campanya “Pla de consum de fruita a les Escoles”.
 • 29 de Gener: Dia escolar de la pau i la no violència (DENEP). Planificació d’activitats dins del projecte de ciutadania.

 

 • 2 de Febrer: Taller d’escultura i decoració de fruita i verdura adreçat a l’alumnat del Cicle Mitjà. Activitat inclosa dins del XVI Programa Comarcal de Suport a l’Educació a l’Urgell. 
 • 9 de Febrer: Festa de carnaval. Tallers de màscares.
 • 25 de Febrer: Sortida a l’ Institut de Bellcaire d’Urgell. Alumnes del segon curs del Cicle Superior.

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s