FULL INFORMATIU NÚMERO 6: MARÇ 2015

 • Del 10 al 17 de març s’obre el període de preinscripció de nous alumnes a l’Escola. La documentació necessària per efectuar la preinscripció és la següent: original i fotocòpia del llibre de família, original i fotocòpia del DNI dels pares i de l’alumne (si en té) i original i fotocòpia de la tarja sanitària. Els alumnes que acaben primària i han de matricular-se a ESO també cal que ho facin en aquest període de temps. Els alumnes que es vulguin preinscriure a l’IES de Bellcaire d’Urgell poden portar la documentació a l’escola i nosaltres ja la farem arribar a l’institut. Podeu consultar tota la normativa de preinscripció i matriculació a la següent adreça: http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio  
 • Us informem que properament sortirà publicada la convocatòria d’ajuts per a participar en el Programa d’Immersió Lingüística de colònies d’estiu en anglès per alumnes de cicle superior de primària i 1r d’ESO.. Podeu trobar més informació en aquesta pàgina web:
  https://sede.educacion.gob.es/catalogo-tramites/becas-ayudas-subvenciones/para-estudiar/idiomas.html 
 • Us notifiquem que la data definitiva de repartiment de fruita a la nostra escola aquest mes de març serà dimarts dia 10. El lliurament a l’alumnat el farem a l’hora del pati els dies 11,12 i 13 de març. Els productes que rebrem aquest mes seran: pera d’hivern, taronja i cirerol. 
 • Properament iniciarem l’activitat del projecte de Ciutadania anomenada: Com et va la vida?, Amb la participació d’ex-alumnes de la nostra escola. Aquesta activitat va destinada a l’alumnat del cicle Superior i té l’objectiu de conèixer la trajectòria estudiantil i laboral d’antics alumnes del nostre centre.
 • Com els hem comentat en diverses ocasions, l’Escola ha signat un Acord de Coresponsabilitat amb el Departament d’Ensenyament. Aquest acord té un període de vigència de 4 cursos escolars, fins el curs 2.015/16. Us vam lliurar a tots els pares de l’escola una enquesta per tal de conèixer el vostre grau de satisfacció respecte a algunes qüestions de la nostra Escola, també volíem recollir les vostres propostes i suggeriments. S’han recollit 39 enquestes, volem agrair la participació de tots aquells pare/mares que han dedicat una estona a reflexionar sobre el funcionament del nostre centre. Us presentem, tot seguit, els resultats d’aquesta enquesta. Estem molt contents de la valoració que feu de l’escola, els vostres comentaris i suggeriments ens encoratgen a continuar endavant i seguir amb la línia d’escola encetada fa uns anys. Gràcies per la vostra participació.

   

   

  Grau de satisfacció en relació a:

   
  Gens

  Poc

  Bastant

  Molt

  1.- Us sentiu ben informats per part del centre?

   

  2.5% 97.5%
  2.- Valoreu positivament el full informatiu mensual i la pàgina web i blog del centre? 2.5% 97.5%
  3.- Us identifiqueu amb el centre (us agrada, el sentiu vostre, …)?

   

  12.8% 87.2%
  4.- Us agrada la imatge que l’Escola ofereix actualment?

   

  7.7% 92.3%
  5.- Valoreu positivament les reunions generals de pares/mares de començament de curs i les entrevistes amb el vostre tutor/a? 2.5% 97.5%
  6.- Esteu satisfets amb el procés d’aprenentatge dels vostres fills/filles?

   

  5.1% 94.9%
  7.- Esteu satisfets amb els projectes que duu a terme el centre (Projectes d’anglès, Apadrinament lector, Projecte de Ciutadania,hort escolar, Treball per racons, …) 2.5% 97.5%
  8.- Valoreu positivament les activitats que l’Escola realitza conjuntament amb altres Entitats i Institucions de la localitat (Projecte de Ciutadania)? 5.1% 94.9%
  9.- Esteu satisfets pel funcionament de les sortides que fan els alumnes?

   

  2.5% 97.5%
  10.- Esteu satisfets pel funcionament de les activitats extraescolars que organitza l’AMPA? 15.4% 84.6%

   

  VALORACIÓ GLOBAL DE SATISFACCIÓ:

  • Educació Infantil:               8.9
  • Cicle Inicial:                      8
  • Cicle Mitjà:                        8’6
  • Cicle Superior                   8’3
  • GLOBAL CENTRE           8’56

PROPERES ACTIVITATS

 • 4,5 i 6 de març: Colònies al Camp d’Aprenentatge de la Garrotxa. Cicles Mitjà i Superior. 
 • Del 10 al 17 de març: Període de preinscripció de nou alumnat a l’Escola. Horari: de 12’30 a 13’30 hores de dilluns a divendres a la secretaria de l’Escola. 
 • 19 de Març: XV Programa Comarcal de Suport a l’Educació: Cicle Vivim la Música, obra “L’Odissea d’OkinaMe”. Sortida al Teatre Ateneu de Tàrrega. Alumnes de quart. 
 • 20 de Març: Darrer dia per lliurar els treballs del XV premi artístic “Sant Jordi” a la realització d’un conte il·lustrat. Cicles Mitjà i Superior. 
 • 27 de Març: Elaboració de mones i sortida a menjar la mona. Lliurament d’informes a Primària 
 • 30 de Març: Inici de les vacances de Pasqua. 
 • 7 d’Abril: Dia festiu de lliure disposició. 
 • 8 d’Abril: Inici del Tercer trimestre. 
 • 23 d’Abril: Diada de Sant Jordi. Actes culturals. 
 • 24 d’Abril: Animació a la lectura a càrrec de l’autora i il·lustradora: Cristina Miret  
 • 27 d’Abril: Sortida a Montalé i visita al Centre d’Interpretació “Lluís Companys”. Alumnat de Primària.
 • 30 d’Abril: Dia festiu de lliure disposició.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s