FULL INFORMATIU NÚMERO 4: GENER 2015

 • Us Comuniquem que la totalitat de diners recollida aquest any a l’Escola per la Marató de TV3 ha estat de 252€. Tots aquests diners han estat ingressats, íntegrament, al compte de la Marató dedicat, aquest any, a la investigació de les malalties del cor. Volem agrair a tots els que heu col·laborat en la nostra campanya. Gràcies a tots per la vostra generositat. També volem fer extensiu aquest agraïment a l’alumnat del centre que ha estat el que ha dut a terme tot el procés d’elaboració i venda de les manualitats amb l’assessorament i l’acompanyament del professorat del centre. Igualment els recordem que l’Escola continua col·laborant amb la campanya de recollida de taps de plàstic: “Recicla amb la Laura”. La campanya va destinada a recollir taps perquè la Laura (una nena de Térmens) pugui continuar el seu tractament a Philadelphia per recuperar-se d’una lesió cerebral i poder gaudir d’una millor qualitat de vida

 

 • El divendres dia 30 de gener celebrarem el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP). Aquest dia, fundat el 1964, és una iniciativa pionera, no estatal, no governamental, no oficial , independent, lliure i voluntària d’Educació no violenta i pacificadora, practicada ja en escoles de tot el món i en la qual estan convidats a participar els centres educatius de tots els nivells i de tots els països. Propugna una educació permanent i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. 
 •  
 • L’Ampa de l’Escola Guillem Isarn juntament amb Qualia, l’àrea de projectes educatius de l’Associacó Alba, ha estrenat pàgina web per facilitar als pares i mares tota la informació referent al menjador escolar, activitats extraescolars i activitats de l’Ampa. A la vegada que esperen rebre molts suggeriments i propostes a través d’aquesta nova eina que us apropa una mica més al dia a dia dels vostres fills i filles. Anoteu l’adreça: https://ampaguillemisarn.wordpress.com/. També hi podeu accedir a través de la pàgina web de l’escola (apartat AMPA).
 • Al mes de febrer es reprendrà la campanya “A la nostra Escola mengem més fruita” amb el repartiment de fruita a l’alumnat del centre a l’hora d’esmorzar uns dies determinats que ja se us comunicaran. Els recordem l’obligatorietat de menjar fruita per esmorzar els dimecres i els divendres durant tot el curs escolar
 •  
 • L’AMPA finançarà amb 10 € per família a l’alumnat que assisteixi a les Colònies Escolars d’aquest curs 2014/15. Quan es faci el darrer pagament de les colònies ja es descomptarà aquesta quantitat a les famílies membres de l’AMPA. Aquelles famílies que tinguin més d’un fill/a participant en l’activitat, es farà el descompte només a un dels participants (la subvenció és de 10 € per família).

PROPERES ACTIVITATS 

 • 15 de Gener: Trobada amb les famílies d’ètnia gitana de l’Escola. Amb la participació de Raquel Salazar (promotora escolar de la ciutat de Lleida), Inspecció d’Educació, Treballadora Social, Serveis Socials, Serveis Educatius de l’Urgell i professorat del centre. 
 • 20 de gener: revisió de les dents a l’alumnat dels cursos de primer i sisè a càrrec dels professionals del CAP de Tàrrega. 
 • 30 de Gener: Dia escolar de la pau i la no violència. Planificació d’activitats relacionades amb la diada. 
 • 17 de Febrer: Festa de carnaval. Tallers de màscares. 
 • 20 de febrer: Dia festiu de lliure disposició. 
 • 24 de Febrer: Sortida a l’ Institut de Bellcaire d’Urgell. Alumnes del segon curs del Cicle Superior.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s