FULL INFORMATIU NÚMERO 9: MAIG 2014

 • Al Diari Oficial de la Generalitat ha sortit publicada l’Ordre ENS/124/2014, de 14 d’abril, per la qual s’estableix el calendari escolar del curs 2014/15 per als centres educatius no universitaris de Catalunya. Els principals trets que inclou aquesta ordre són:
 1. Les classes a primària s’iniciaran el dia 15 de Setembre i finalitzaran el 19 de juny.
 2. Les vacances de Nadal seran del 24 de desembre al 7 de gener (ambdós inclusos)
 3. Les vacances de Setmana Santa seran del 28 de març al 6 d’abril (ambdós inclusos)
 4. Les escoles podran escollir 3 dies festius de lliure disposició (aprovats pel Consell Escolar) que es podran ampliar a 4 o 5 en cas que un o ambdós dels dies de festa local caiguin en dia no lectiu.
 5. Es podrà sol·licitar jornada intensiva de classes el dia 23 de desembre de 2014 i a partir del dia 8 de juny del 2015.
 6. L’horari de classes serà de 9 a 12’30 i de 15 a 16’30. La direcció del Centre públic ha d’adreçar als Serveis Territorials qualsevol sol·licitud raonada de modificació excepcional d’aquest horari escolar, aquesta sol·licitud haurà de comptar amb el consens del Consell Escolar (vot favorable d’un mínim de tres quartes parts dels membres assistents del Consell Escolar.).
 • El dia 6 de maig hi ha prevista una reunió al Departament d’Ensenyament a Lleida entre el Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, l’Alcalde de l’Ajuntament de la Fuliola i Boldú, la Inspectora d’ensenyament i el Director de la nostra escola per parlar de l’arranjament de la tanca del pati escolar.
 • Dins del projecte de ciutadania es van realitzar al mes d’abril un conjunt d’activitats inter-generacionals entre l’Escola i la Residència Geriàtrica de la Fuliola. El dia de Sant Jordi, l’alumnat del cicle inicial van anar a la residència i els avis els hi van oferir una representació de diferents contes populars. Els alumnes també els hi van oferir un espectacle musical. El dia 24 d’abril, els avis ens van visitar a l’escola, van aprofitar la visita per contemplar l’exposició sobre els monestirs que tenim al nostre centre, el mestre Josep va ser l’encarregat d’explicar-los el contingut d’aquesta exposició; posteriorment, els alumnes del Cicle Inicial els van acompanyar al pati de l’escola per ensenyar-los el nostre hort escolar. Els hi van explicar els productes que van plantar i van escoltar els consells que els hi van donar els avis. Ells en saben molt de cuidar un hort!!!. Podeu veure fotografies d’aquestes activitats al nostre blog.
 • El Departament està començant a desplegar el projecte d’impressió als centres. En el transcurs dels propers mesos es projecta proveir d’una o més impressores/fotocopiadores (depenent del tamany del centre) a tots els centres educatius. La manteniment i provisió corre a càrrec del Departament. Aquesta actuació comporta que es retocarà en remot la configuració del concentrador (switch) principal del centre, o es substituirà per un altre d’adequat, i la instal.lació d’un ordinador servidor d’impressió a cada centre. S’assignarà un nombre determinat d’impressions a cada centre, amb quota d’usuaris (que gestionarà la direcció) i es podrà demanar unaampliació si és necessari, a un preu que ens han indicat serà molt favorable pels centres.

 PROPERES ACTIVITATS 

 

 • 6 i 7 de maig: Proves de Competències Bàsiques per l’alumnat del Segon curs del Cicle Superior.  
 • 13, 14 i 15 de maig: Lliurament de fruita a l’hora d’esmorzar. Campanya “A la nostra Escola mengem més fruita”: poma, taronja i tomàquet cherry.  
 • 29 de maig: Consell Escolar (Aprovació del calendari escolar).  
 • 30 de maig : Sortida al zoològic de Barcelona. Alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial.  
 • 4 de juny: Sortida a la fàbrica Danone i a Cosmo Caixa de Barcelona. Alumnes de Cicle Mitjà i Superior.  
 • 9 de juny: Inici de la jornada intensiva de classes pel matí. Horari de 9 a 13 hores. Per la tarda no hi haurà activitat docent.  
 • 20 de juny: Darrer dia de classes. Festa de fi de curs.  
 • 27 de juny: Lliurament d’informes i àlbums a les famílies de tot l’alumnat del centre. 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s