FULL INFORMATIU NÚMERO 8: ABRIL 2014

• Us comuniquem que per al proper curs 2.013/14 s’han matriculat al nostre centre 13 alumnes nous que iniciaran els seus estudis d’Educació Infantil 3 anys.

• El Departament d’Ensenyament, dins del conjunt de mesures empreses per millorar els resultats educatius de les escoles de Catalunya, du a terme una prova d’avaluació a l’alumnat de sisè curs d’educació primària. Aquesta avaluació se centrarà en algunes competències bàsiques lingüístiques i matemàtiques que cal haver assolit en acabar l’educació primària. La prova estarà formada per quatre quaderns d’activitats: un de llengua catalana, un de llengua castellana, un de llengua estrangera i un de matemàtiques. Els quaderns de llengua catalana i castellana constaran de diverses activitats de comprensió lectora i d’expressió escrita. El quadern de llengua estrangera inclourà activitats de comprensió oral, comprensió lectora i expressió escrita. El quadern de matemàtiques contindrà activitats de numeració i càlcul; de representació de l’espai, la mesura i lectura de gràfics; de comprensió i interpretació de relacions i canvi. La prova es farà els dies 6 i 7 de maig de 2014. S’administrarà simultàniament a tots els centres de Catalunya que imparteixen educació primària. Cada alumne o alumna farà la prova en el centre on està escolaritzat, la qual serà corregida per professorat extern. Els resultats de la prova es comunicaran als centres educatius i a les famílies. Els centres rebran informació sobre el conjunt de l’alumnat que escolaritzen i les famílies rebran informació sobre els resultats del seu fill o la seva filla. Les dades concretes de cada centre i de cada alumne o alumna seran confidencials. Els resultats d’aquesta avaluació completaran i enriquiran les diferents fonts d’informació de què disposen els centres per identificar el grau d’assoliment de coneixements i competències bàsiques de cada alumne o alumna i els factors que poden dificultar-li el seguiment de les activitats d’aprenentatge al llarg de l’educació secundària obligatòria (ESO). La prova generarà una informació complementària per al centre, però els resultats no tindran efecte directe ni en l’avaluació final de l’alumnat ni en la decisió de passar a l’ESO. Aquestes decisions corresponen al centre educatiu. Per a més informació podeu consultar la web: http://www.gencat.cat/ensenyament

• En relació amb el Pla de Consum de Fruita a les escoles del curs 2013/14 al qual està adherida la nostra escola, us informem que el mes d’abril continuarem amb la distribució de fruita d’aquest curs. La fruita ens arribarà el dilluns dia 7 d’abril i es distribuirà a l’alumnat a l’hora d’esmorzar el dimarts, dimecres i dijous dies 8, 9 i 10 d’abril.

• El dilluns dia 14 d’abril s’inicien les vacances de Setmana Santa que es perllongaran fins el dilluns dia 21 d’abril. Les classes començaran el dimarts dia 22 d’abril.

• El divendres dia 11 d’abril es lliurarà a l’alumnat de primària els informes del segon trimestre. El matí d’aquest dia s’elaboraran mones a les diferents aules i, per la tarda, es farà una sortida per la localitat per menjar la mona.

PROPERES ACTIVITATS

 • 1-2-3-4 d’abril: Activitats del treball interdisciplinari als diferents cicles. Tema: “Guillem Isarn i la seva època” 
 • 10 d’abril: sortida amb bicicletes. Cicle Superior. 
 • 11 d’abril: Elaboració de mones i sortida a menjar la mona. Lliurament d’informes a Primària 
 • 8, 9 i 10 d’abril: lliurament de fruita a  l’alumnat del centre a l’hora d’esmorzar. Programa: Pla de consum de fruita a les escoles. 
 • De 14 al 21 d’abril: Vacances de Setmana Santa.
 • 22 d’abril: Inici de les classes. 
 • 23 d’abril: Diada de Sant Jordi. Actes culturals relacionats amb el tema del treball interdisciplinari d’aquest curs (el món medieval) 
 • 29 d’abril: XIV Programa Comarcal de Suport a l’Educació: Teatre “El cel de Mozart” al teatre Ateneu de Tàrrega.  Alumnes del segon curs de primària. 
 • 1 de maig: Dia festiu (Festa del treball) 
 • 2  de maig: Dia festiu de lliure disposició 
 • 6 i 7  de maig: Proves de Competències Bàsiques per l’alumnat del Segon curs del Cicle Superior.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s