AUDICIÓ UP A UP

XIV PROGRAMA COMARCAL DE SUPORT A L’EDUCACIÓ A L’URGELL
AUDICIÓ : ”UP A UP” . EL MÈTODE

Els alumnes de 4rt de C.M. de l’escola Guillem Isarn de la Fuliola vàrem anar el dijous 27 de març al teatre Ateneu de Tàrrega per gaudir de l’audició ”Up a up” . El mètode (activitat inclosa en el XIV Programa Comarcal de Suport a l’Educació a l’Urgell per donar suport a les audicions musicals).
“Up a Up. El mètode”, és un espectacle d’un sol actor. Bé, un sol músic. Bé, un aprenent de músic que esdevé un gran músic. Bé, uns quants músics, o uns quants actors, o una orquestra sencera, o…

A “Up a Up. El mètode” l’Eduard Boleda ens convidà a veure la seva última adquisició: un mètode revolucionari que promet, en poc menys d’una hora, fer realitat la teva passió. La passió de l’Eduard és el futbol, i el vam acompanyar en aquest aprenentatge que pretesament el convertirà en el nou Messi.

Aquests mètodes, però, no sempre fan el que prometen, i a l’Eduard li acabaran endossant una viola on diferents professors el guiaran pel camí del bon concertista. Però no tot és tan fàcil: accidentalment l’Eduard es ficarà dins el mètode, fent fora el professor.

El món virtual i el real s’acabaran barrejant fins que no sapiguem quin és l’Eduard que tenim davant dels nostres ulls. Això sí, tal com promet el mètode, en poc menys d’una hora l’Eduard (o algun dels Eduards) acabarà tocant la viola en una orquestra professional!

“Up a Up. El mètode”, és un espectacle musical per a petits i grans, un concert de viola teatralitzat adaptable a tot tipus d’espai on, encara que no ens ho sembli, acabarem sentint sonates de M. Corette, temes de H. Mancini o L. Bernstein, o el Canon de Pachelbel, entre altres.

Al sortir de l’espectacle, l’alumnat va poder gaudir dels jocs que els oferiria la Companyia d’Arts de carrer “Tombs creatius” amb l’exposició titulada Colors de monstre.

DSC_0074[1]

JA SOM A TÀRREGA A PUNT PER VEURE L’AUDICIÓ

DSC_0075[1]

ARRIBADA AL TEATRE ATENEU DE TÀRREGA

 

DSC_0077[1]

GAUDIM DE L’ESPECTACLE MUSICAL. QUE BÉ SONA AQUEST QUARTET DE VIOLES

DSC_0078[1]

QUINA MERAVELLA QUAN LA VIOLA FORMA PART DE L’ORQUESTRA

DSC_0079[1]

ACABADA L’AUDICIÓ ENS TROBEM TOT UNA SÈRIE DE JOCS POPULARS. ANEM A JUGAR JUNTAMENT AMB ELS NENS I NENES DE LES ALTRES ESCOLES

 

 

DSC_0084[1]DSC_0086[1]

DSC_0080[1]DSC_0085[1]DSC_0087[1]Si voleu veure més fotografies on hi ha els altres centres que hi van assistir feu clic aquí:
https://plus.google.com/photos/116342478749248050285/albums/5995790942578044257?banner=pwa

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s