FULL INFORMATIU NÚMERO 6: FEBRER 2014

 • El dia 30 de gener es va realitzar  una reunió ordinària del Consell Escolar on es van aprovar, entre altres qüestions, la liquidació econòmica de l’exercici 2.013 (amb unes despeses que van arribar als 13.797,06€) i el pressupost per al present any 2.014. Ambdues qüestions van estar aprovades per unanimitat. També es va presentar el projecte de substitució de la tanca del pati de l’escola de la Fuliola elaborat per l’arquitecte municipal. 
 • A principis del mes de gener es va  rebre l’assignació econòmica que ens devia el Departament d’Ensenyament del Projecte PAC que va finalitzar el curs 2.011/12. Aquests diners s’utilitzaran per la  instal·lació d’ una pissarra digital a l’aula de P3 (d’aquesta manera totes les aules disposaran d’aquest recurs educatiu) i per l’adquisició de nous ordinadors per a l’aula d’informàtica. 
 • Aquest curs 2.013/14 hem creat un blog amb l’objectiu de fer un intercanvi cultural i educatiu amb una escola de Paraguai. Des de l’àrea de castellà es redactaran i s’explicaran les festes tradicionals de la nostra localitat i país, l’escola de Paraguai farà el mateix. A més a més, durant el curs, farem alguna activitat de solidaritat per recaptar fons destinats a aquesta escola de Paraguai. Aquesta activitat ens ajudarà, doncs, a treballar l’expressió escrita en llengua castellana, la utilització de les noves tecnologies, l’enriquiment cultural amb el coneixement de les tradicions i la cultura d’un altre país i la solidaritat amb l’alumnat d’un altre centre. També ens permetrà crear lligams i contactes amb aquest centre educatiu. L’adreça del blog és: http://santamariaguillemisarn.blogspot.com.es. Feu-hi una ullada!. 
 • El mes de març s’iniciarà, de nou,  el “Pla de Consum de fruita a les escoles”. Durant els mesos de març a juny, una setmana de cada mes, repartirem 2 o 3 peces de fruita als nens adherits al programa, perquè la consumeixin durant l’esmorzar dins el recinte de l’escola.  Us detallem la fruita que hem previst repartir aquests mesos, no obstant això, com la selecció es fa amb criteris de qualitat , proximitat i d’estacionalitat, en funció de la climatologia i de la disponibilitat dels productes al mercat por haver-hi alguna variació, que us comunicarem abans del lliurament i també podeu consultar al web del Departament  http://www.gencat.cat/daam/fruita-escolar on mantindrem actualitzada la informació del programa . 

MES

PRODUCTE

MARÇ Mandarina, Pera d’estiu, Poma bicolor o vermella
ABRIL Taronja, pera, maduixot
MAIG Poma, taronja, cirerol (tomàquet xerry)
JUNY Pera, plàtan, cirera

PROPERES ACTIVITATS 

 • Del 27 de gener al 27 de febrer: lliurament al nostre centre del recurs educatiu “Kit Caixa. Hàbits saludables”. Durant quatre setmanes, l’alumnat del nostre centre podrà treballar amb aquests recursos que ens ha cedit, gratuïtament, EduCaixa. 
 • 6 de febrer: Tallers “Mercat de la compra i el reciclatge responsable” organitzats pel Consell Comarcal de l’Urgell. Alumnat de primària. 
 • 21 de Febrer: Animació a la lectura. E.I. i C.I. Tallers subvencionats per l’Editorial Santillana. 
 • 27 de Febrer: Sortida a l’institut de Bellcaire d’Urgell. Alumnes del segon curs del Cicle Superior. 
 • 27 de Febrer: Sortida a esquiar (alumnat de primària). 
 • 28 de Febrer: Dia festiu de lliure disposició. 
 • 4 de març: Festa de Carnestoltes. Tallers. 
 • 11 de març: XIV Programa Comarcal de Suport a l’Educació: V mostra de música escolar. Teatre Ateneu de Tàrrega. 
 • 27 de març: XIV Programa Comarcal de Suport a l’Educació: Cicle Vivim la Música, obra ” Up a Up. El mètode.” Alumnes de Quart. 
 • 21 de març: Darrer dia per lliurar els treballs del XIV Premi artístic “Sant Jordi” a la realització d’un dibuix amb llapis i premi literari a la realització d’un cal·ligrama. Cicles Mitjà i Superior.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s