FULL INFORMATIU NÚMERO 4: DESEMBRE 2013

 • L’associació Creu Roja Joventut de la comarca de l’Urgell ha endegat una campanya de recollida de joguines noves, no sexistes, no bèl·liques, i educatives per tal de cobrir les necessitats de milers d’infants de Catalunya. Si hi voleu col·laborar, podeu portar la vostra joguina a la capsa que hem dipositat a l’entrada de l’Escola. Per altra part, durant tot el curs, continuarem fent una recollida de taps de plàstic amb finalitats solidaries, podeu dipositar-los en els contenidors de l’entrada. 
 • Del 21 al 25 d’octubre els alumnes del primer curs del cicle superior van realitzar les proves d’Avaluació Diagnòstica dissenyades pel Departament d’Ensenyament. Els resultats han estat força satisfactoris, superant en totes les àrees la mitjana de Catalunya. El percentatge d’alumnes amb la competència assolida ha estat d’un 100% en l’ àrea de  matemàtiques, un 93’3% en l’àrea de llengua catalana i d’un 80% en l’àrea de llengua castellana. Ens felicitem tots per aquests resultats i continuarem desenvolupant la nostra metodologia i els nostres projectes per tal de mantenir-los els propers cursos. 
 • L’Escola col·labora, un any més, en la Marató de TV3 dedicada aquest any a la investigació per la cura de les malalties neurodegeneratives.  El proper dijous  dia 12 de desembre durant tot el matí es muntarà una parada al Mercat de la Fuliola per vendre les manualitats realitzades pel propi alumnat, per la tarda (de 16 a 17 hores) es muntarà també una parada a l’Escola. Tots els diners recaptats en la venda d’aquests productes seran destinats a la Marató. 
 • El dia 20 de desembre farem jornada única de classes pel matí, l’horari serà de 9 a 13 hores. Per la tarda, no hi haurà classes. Les classes s’iniciaran, després de les vacances, el dimecres dia 8 de gener del 2014. 
 • Les activitats previstes per finalitzar aquest primer trimestre seran:     

 –          Dijous dia 19 de Desembre:  A partir de les 15’30, al gimnàs de l’Escola, representació dels Pastorets per part de tot l’alumnat del centre. Posteriorment, cantada de Nadales.

 –          Divendres dia 20 de desembre: De 9 a 10’30 hores tallers de Nadal als diferents cursos.

A partir de les 11 hores: Cagada de la soca i cantada de Nadales a la Residència Geriàtrica de la Fuliola (alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial).Intercanvi de regals (amic invisible) i aperitiu (alumnes dels cicles Mitjà i Superior).

PROPERES ACTIVITATS

 • 13 de Desembre: Festa local. Ball de bastons a la Plaça de l’Església. 
 • 12 de Desembre: Participació en la Marató de TV3.  Venda de manualitats elaborades per l’alumnat del centre:

–          Matí: Al Mercat Municipal de la Fuliola

–          Tarda: A l’Escola (de 16 a 17h.) 

 • 19 de Desembre: A partir de les 15’30, al gimnàs de l’Escola, representació dels Pastorets per part de tot l’alumnat del centre. Posteriorment, cantada de Nadales. 
 • 20 de Desembre: Jornada única de classes de 9 a 13 hores. Activitats final de trimestre (Cagada de la soca, tallers de Nadal, intercanvi de regals, aperitiu, …). Lliurament d’informes i àlbums a les famílies. Inici de les vacances de Nadal. 
 • 8 de Gener: Inici de les classes. 
 • 30 de Gener: Dia escolar de la pau i la no violència (DENEP). Planificació d’activitats dins del projecte de ciutadania.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s