COMENCEM NOVES EXPERIÈNCIES A INFANTIL!!!

AQUESTA SETMANA HEM COMENÇAT A LES CLASSES D’INFANTIL UNES NOVES EXPERIÈNCIES ON ELS NENS I NENES TENEN L’OPORTUNITAT DE COMPARTIR AMB ELS SEUS COMPANYS I COMPANYES EMOCIONS I VIVÈNCIES IMPORTANTS PER ELLS/ES. SÓN AQUESTES:

reporterA P3 – EL REPORTER DE LA SETMANA S’ENDURÀ  EL DIVENDRES A CASA UNA CÀMERA PENJADA AL COLL. EL DILLUNS QUAN TORNI A L´ESCOLA PORTARÀ UNA “NOTÍCIA” AMB FOTO O AMB DIBUIX (UNA EXCURSIÓ QUE HAGUEU FET, UNA ACTIVITAT A CASA…)

capsadelstresorsA P4 – LA CAPSA DELS TRESORS MARXARÀ CADA DIVENDRES AMB UN NEN /A  DE LA CLASSE, QUI HI HAURÀ DE POSAR TRES COSES, LES QUE VULGUI O QUE CONSIDERI MÉS IMPORTANTS. EL DILLUNS QUAN TORNI A L´ESCOLA EL  NEN/A  ENSENYARÀ A LA RESTA DE COMPANYS/ES  ELS SEUS TRESORS I EXPLICAR-NOS EL PERQUÈ SÓN TAN IMPORTANTS PER ELL/A.

A P5 – LA MALETA VIATGERA VIATJARÀ maletaviatgeraCADA SETMANA  A CASA D’ UN NEN/A I DURANT AQUELLS DIES PODRÀ MIRAR ELS CONTES, LLEGIR-LOS, FER ALGUNA ACTIVITAT QUE PROPOSI EL LLIBRE…

AIXÍ ENS PODREM CONÈIXER MILLOR, TREBALLAR EL LLENGUATGE ORAL, SENTIR-NOS PART IMPORTANT DEL GRUP, APRENDRE  A ESCOLTAR ELS ALTRES I TAMBÉ A COMPARTIR. VINGA, ANEM A PASSAR-NOS-HO BÉ!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s