CONFERÈNCIA COM AFRONTAR L’ABSÈNCIA D’UN ÉSSER ESTIMAT?

Us informem que el DIJOUS 17 D’OCTUBRE a les 21’30 a la sala d’actes de la biblioteca de Tàrrega hi haurà una conferència sota el títol de: “Com afrontar l’absència d’un ésser estimat?” a càrrec de la psicòloga i pedagoga Antònia Castillo (Doctora cum laude pel Departament de psicologia i pedagogia de la Universitat de Lleida, Màster en societat de la informació i el coneixement i Llicenciada en Humanitats. Coordinadora i formadora en cursos i seminaris de formació continua i realització de nombroses ponències en congressos i jornades amb temes de Pedagogia i salut. Formadora de FaPaC).

L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Tàrrega i el Pla Educatiu d’Entorn i forma part del cicle de conferències de l’ESCOLA DE FAMÍLIES.

Aquesta és la informació que ens ha arribat de la xerrada:

Hem d’ajudar als nostres petits a fer front a les pèrdues i morts que es produeixen a la seva vida. A la nostra cultura, existeix un tabú molt gran en relació a la mort, i amb la intenció de protegir als nostres fills i filles de vegades prenem decissions que no els ajuden.

L’objectiu d’aquesta xerrada és reflexionar sobre la nostra posició envers les pèrdues i les morts de les persones que importen als nostres fills i filles, per tal d’escollir actituds que els ajudin més.

Coneixerem una mica més els mecanismes i fases del dol, parlarem de les actuacions més adients i abordarem els dubtes i les inquietuds que tingueu al respecte.

Hi ha actituds que ajuden molt a passar el trànsit, com mantenir-nos a prop física i emocionalment, ser honestos, animarlos a expressar el que senten, permetre que participin en els rites d’acomiadament i aprendre a captar signes d’alerta. D’allò que fem pot dependre un major benestar dels nostres fills i filles en moments molts difícils.

TOTHOM HI ESTÀ CONVIDAT.

Anuncis

Un pensament sobre “CONFERÈNCIA COM AFRONTAR L’ABSÈNCIA D’UN ÉSSER ESTIMAT?

  1. pot ser interesant,perque educar els sentiments,es part de la educació,´cosa que per desgracia, ara,sembla que es pasa alegrament,no podre asistir, per causes de la edad,pero estic contenta tenir al poble uns mestres interesats en tots aquets temas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s