FULL INFORMATIU NÚMERO 1: SETEMBRE 2013

 • Per tal d’intentar solucionar, en la mesura que sigui possible, el problema de l’alumnat que no porta els llibres de text per problemes econòmics familiars, hem pensat fer un BANC DE MATERIAL per poder deixar en préstec alguns llibres a les famílies més necessitades. Per tant, us demanem que si teniu llibres de text, xandalls o bates del curs anterior o altres cursos que estiguin en bon estat i no heu d’utilitzar per un altre germà, els porteu a l’escola per poder recollir aquest material i lliurar-lo, en préstec, a les famílies que ho necessitin. Gràcies. 
 • El dimarts 17 DE SETEMBRE farem la reunió de pares/mares d’inici de curs. Serà a les 21 hores al gimnàs de l’escola. Us hi esperem. Hi haurà una presentació general del curs i, posteriorment, una reunió dels pares amb els tutors corresponents. 
 • L’AMPA  està treballant ja amb la planificació d’activitats per aquest curs 2013-14.  Ja des del dia 12 de setembre ofereixen l’acollida de tarda fins les 18 hores. Tots els interessats podeu posar-vos en contacte amb la Junta de l’AMPA. Més endavant us informarem de la resta d’activitats programades per aquest curs. 
 • Per tal d’acostumar l’alumnat a fer un esmorzar saludable, l’esmorzar dels divendres durant tot el curs serà, obligatòriament, fruita. També recomanem no portar productes de “bolleria industrial” la resta dels dies ni utilitzar paper d’alumini per embolicar l’esmorzar. L’Escola també s’ha inscrit (una any més) a la campanya institucional: A LA NOSTRA ESCOLA MENGEM MÉS FRUITA” ja us informarem dels dies de distribució de fruita previstos cada mes. 
 • Donem la benvinguda a l’Escola als nous alumnes, mestres i practicants que s’han incorporat aquest curs escolar. 
 • Us recordem algunes normes bàsiques de l’Escola:
 1. És obligatori portar la bata de l’escola tots els alumnes.
 2. Els alumnes de primària cal que portin l’equip d’educació física de l’escola a les classes de gimnàstica .
 3. 5 minuts desprès de l’entrada a les classes es tancaran les portes d’entrada al recinte escolar fins a l’hora de la sortida.
 4. Durant l’horari escolar no es permetrà la sortida dels alumnes del Centre. En cas de necessitat hauran de venir els pares a buscar-lo i comunicar-ho a  l’agenda de l’alumne.
 5. Les faltes d’assistència a classe s’han de comunicar per escrit utilitzant l’agenda o per telèfon 973 713 039
 6. Si l’alumne ha de prendre algun medicament cal  que ho indiqui al tutor per escrit amb les indicacions oportunes ( horari, dosificació..), signi l’autorització  i porti la recepta del metge.
 7. Utilitzeu l’agenda escolar per qualsevol comunicació amb el mestre tutor i per saber les tasques escolars encomanades al vostres fill/a. Recordeu de signar-la cada dia.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s