ELS ÚLTIMS PROTAGONISTES…

AP3…

QUAN LA BAISA VA SER LA PROTAGONISTA VAN VENIR LA SEVA MARE, LA MEVA GERMANETA I UNA AMIGA DE LA FAMÍLIA. ENS VAN EXPLICAR ALGUNES DEL SEU PAÍS, MALI, I ENS VAN ESCRIURE ALGUNES PARAULES EN LA  SEVA LLENGUA.

1 2 3

LA BLAU HA ESTAT MOLT CONTENTA JA QUE VAN VENIR ELS SEUS PARES I EL MEU GERMANET. VAM PASSAR UNA ESTONA MOLT DIVERTIDA JUGANT AL JOC DE LES CADIRES I FENT BOMBOLLES. BUFFF!!!1

2

3

L’IMAD ESTAVA MOLT CONTENT QUAN VAN VENIR ELS SEUS PARES I LA SEVA GERMANETA.  ENS VAN ENSENYAR FOTOS DE QUAN L’IMAD ERA PETIT I ENS VAN EXPLICAR EL SEU VIATGE AL MARROC.

12

3

HAN VINGUT ELS PARES DE LA NADIA I ENS HAN EXPLICAT UN CONTE ON HI SURTIEN ELS SET NANS I LA BLANCANEU. DESPRÉS HEM PINTAT UNS DIBUIXOS…

21

3

A P4…

AMB EL BIEL DE PROTAGONISTA VAM TENIR UNA NOVA VISITA. VAN VENIR A L’AULA LA SEVA MARE AMB LA PADRINETA I LA SEVA COSINA  PETITA, ENS VAN ENSENYAR UN MUNT DE FOTOGRAFIES I ENS VAN PORTAR UN CORDERET QUE TOTS  VAM VOLER TOCAR. I PER NO OBLIDAR AQUELLA TARDA TANT DIVERTIDA VAM REPRODUIR AQUELL CORDERET  EN UNA CARTOLINA. LI VAM FICAR COTÓ FLUIX I SEMBLAVA DE DEBÒ.

DSC05547 DSC05573 DSC05535

LA MARE DE L’AIMAN, LA SEVA TIETA I EL SEU GERMÀ, VAN VENIR  AMB LES MASCOTES QUE TANT APRECIA L’AIMAN I QUE TOT EL CURS ENS N’HAVIA PARLAT: DOS HAMSTERS. TAMBÉ ENS VAN ENSENYAR LA FOTOGRAFIA  DEL CAVALL QUE TÉ EL SEU PADRÍ DEL MARROC. I VAM PINTAR UNA PAPALLONA QUE ENS VAM ENDUR CAP A CASA.

DSC05597

DSC05625DSC05610

I LA DARRERA PROTAGONISTA LI VA TOCAR A LA RAQUEL QUE ENS VA PORTAR BONA PART DE LA SEVA FAMÍLIA.  VAN VENIR ELS SEUS PARES, LA SEVA PADRINA I LES SEUS COSINS.  MENTRE ELS NENS I LES NENES DE LA CLASSE PINTAVEN UNS DIBUIXOS QUE ENS VAN PORTAR, LA SEVA FAMÍLIA  ENS FEIA UNES POLSERES DE TRENETES AMB FILS DE DIFERENTS COLORS QUE ENS VA AGRADAR MOLT DE FICAR-NOS.

Raquel (3)Raquel (26)Raquel (4)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s