FULL INFORMATIU NÚMERO 10: JUNY 2013

  • El Consell Escolar de data16 de maig de 2013 ha aprovat, entre d’altres qüestions, el calendari escolar per al proper curs. Les classes s’iniciaran el dia 12 de setembre i finalitzaran el 20 de juny. L’horari serà el mateix que aquest curs: matins de 9 a 12’30 i tardes de 15 a 16’30. Els dies festius de lliure disposició seran: 31 d’octubre de 2013, 28 de febrer de 2014 (divendres de carnaval) i 2 de maig de 2014. Farem jornada intensiva de classes matinals de 9 a 13 hores els següents dies: 20 de desembre 2013 i del 9 al 20 de juny del 2014. No s’ha debatut el tema de fer jornada continuada ja que l’ordre del calendari escolar per al proper curs no contempla, de moment,  aquesta possibilitat a primària. 
  • El dia 14 de juny es farà la Festa de Fi de curs organitzada per l’AMPA al local poliesportiu de la Fuliola. El programa inclou actuacions, sopar i festa amb DJ’s. Us hi esperem 
  • Recordem que, a partir del dia 10 de juny es fa jornada intensiva de classes pel matí de 9 a 13 hores. El servei de menjador funcionarà tots els dies fins a les 15 hores. 
  • El curs s’acabarà el divendres 21 de juny. Aquest dia hi ha prevista la festa de fi de curs amb l’alumnat del centre. El programa d’actes serà el següent:-          Lliurament d’orles a l’alumnat de sisè  i lliurament d’obsequis per part de l’alumnat de P3

–          Lliurament de diplomes de l’activitat de l’Apadrinament Lector.

–          Esmorzar subvencionat per l’Escola

–           2/4 de 11 ala Residència Geriàtrica de la Fuliola i Boldú: Festa intergeneracional, animació i música a càrrec d’un grup d’animació.

–          2/4 d’1 a l’Escola ruixada general i fi de festa (si el temps ho permet) 

  • L’Ajuntament de la Fuliola i Boldú ens comunica que durant tot el mesos de juny i juliol funcionarà el servei de menjador per a l’alumnat interessat. Cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament. 
  • El dia 28 de juny, de 9 a 13 hores, farem el lliurament d’informes i àlbums a les famílies de tot l’alumnat del centre. Per tal d’organitzar les entrevistes amb les famílies i evitar llargues esperes, hem pensat concertar les hores de cada entrevista per endavant.  Fins el dia 14 de juny podeu concertar l’entrevista amb el vostre tutor/a. Es lliuraran les hores d’entrevista per ordre de peticions. La durada de cada entrevista serà de 15 minuts.  
  • El claustre de mestres vol agrair la col·laboració i l’ajuda rebuda en tot moment per la Junta de l’AMPA de l’escola. Un cop han passat dos anys de la creació d’aquesta junta, sembla ser que hi haurà alguns pares/mares que deixaran de ser-ne membres el proper curs escolar. És per això que animem a tots els pares/mares a entrar a formar part d’aquesta junta i treballar tots plegats per la millora de la nostra escola i de l’educació dels nostres alumnes i els vostres fills.  Moltes gràcies.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s