DESCOBERTA DE VALORS A INFANTIL

LA SOLIDARITAT

L’alumnat d’educació infantil hem treballat LA SOLIDARITAT. Editar

Aquest trimestre amb tot l’alumnat d’infantil hem pintat una mandala, per treballar el silenci, MOMENTS DE SILENCI. És important que l’alumnat aprengui a treballar en silenci pel seu aprenentatge i per la convivència a la classe també hem conegut a la Vella Quaresma

Per acabar aquest trimestre, estem treballant l’amistat.

 P-3, Per treballar la solidaritat, els alumnes de P3, hem vist el conte de “EL CARGOL I L’HERBA DE POLIOL”. Mitjançant el conte hem aprés el què és la solidaritat, ajudar als altres. En el conte, els animals ajuden al cargol a arrencar l’herba de poliol. Per acabar el tema hem escoltat un relat d’un nen musulmà, l’Omar.

P-4. Mitjançant el joc cooperatiu, entre els infants de P4, ens hem introduït en el món de la solidaritat. El comentari d’imatges solidàries i el conte “El viatge” ,ens han fet aprofundir en el tema de la solidaritat.

P-5. Hem començat a treballar la solidaritat, buscant imatges en revistes, on es trobaven imatges de persones solidàries, ajudant a altres persones, hem retallat i enganxat. Per acabar el tema hem conegut la Teresa de Calcuta, una persona que va ajudar als malalts de l’Índia.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s