FULL INFORMATIU NÚMERO 6: FEBRER 2013

  • El dia 30 de gener vam celebrar el dia escolar de la pau i la no-violència (DENIP). A la tarda, i com a colofó de la diada, vam fer una cursa, però no una cursa qualsevol…la IX Cursa Quilòmetres de Solidaritat organitzada per l’organització SAVE THE CHILDREN en la qual hi participaran durant aquest curs més de 330.000 alumnes de tot Espanya. Amb aquesta activitats es treballen els valors de la tolerància, convivència i solidaritat i es recapten diners perquè milers de nens i nenes al Níger puguin rebre aliments, atenció mèdica i educació per tenir un futur més just i igualitari. S’ha arribat a la xifra de 253,09 € recollits en aquesta activitat. Gràcies a tots per la vostra generositat. Aquests diners han estat  ingressats, íntegrament, al compte corrent de l’organització Save de Children. 
  • El dia 21 de gener es va constituir el nou Consell Escolar escollit en el procés electoral realitzat durant el mes de gener. Cal destacar que un dels pares elegits va presentar la seva renúncia per escrit davant el director del Centre, és tracta del pare Joan Forn i Barceló. Tal i com estableix la normativa, en cas de renúncia d’algun pare, el seu lloc queda vacant fins a la propera convocatòria d’eleccions al Consell Escolar (d’aquí dos anys). El mateix dia es va realitzar també una reunió ordinària del Consell Escolar on es van aprovar, entre altres qüestions, la liquidació econòmica de l’exercici 2.012 (amb unes despeses que van arribar als 8.963,52€) i el pressupost per al present any 2.013. Ambdues qüestions van estar aprovades per unanimitat. 
  • Com a continuació del Projecte d’Autonomia de Centres que va finalitzar el curs anterior, l’Escola signarà properament un Acord de Coresponsabilitat amb el Departament d’Ensenyament. Aquest acord té un període de vigència de 4 cursos escolars, fins el curs 2.015/16. Durant aquest segon trimestre us passarem a tots els pares de l’escola una enquesta per tal de conèixer el vostre grau de satisfacció respecte a algunes qüestions de la nostra Escola. Aquesta enquesta serà totalment anònima i la podran introduir en l’urna que hi haurà a la vostra disposició en el vestíbul de l’escola. En aquesta enquesta també volem recollir les vostres propostes i suggeriments. Ajudeu-nos a millorar. Moltes gràcies  per la vostra participació i col·laboració. 
  • Aquest mes de febrer s’inicia, de nou, el “Pla de Consum de fruita a les escoles”. La fruita que es repartirà aquest mes serà: poma, taronja i mandarina. Ja us informarem de la setmana concreta que es farà el repartiment.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s