FULL INFORMATIU NÚMERO 5: GENER 2013

  • L’Escola i l’AMPA han col·laborat, un any més, en la Marató de TV3 dedicada aquest any a la investigació per la cura del càncer. La quantitat de diners recaptats ha estat de 213 € per part de l’AMPA i de 205’68 per part de l’Escola, diners que s’han ingressat, íntegrament, al compte corrent de la Marató. Gràcies a tots per la vostra col·laboració.
  • L’Escola ha decidit col.laborar amb la campanya de recollida de taps de plàstic: “Recicla amb la Laura”. La campanya va destinada a recollir taps perquè la Laura (una nena de Térmens)  pugui continuar el seu tractament a Philadelphia per recuperar-se d’una lesió cerebral i poder gaudir d’una millor qualitat de vida. Us podeu connectar a la seva pàgina del facebook (tots amb la Laura) per obtenir més informació i saber quins són els taps que es poden lliurar. A l’escola hi trobareu un punt de recollida de tot aquest material.
  • El dimecres dia 30 de gener celebrarem el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP).  Aquest dia, fundat el 1964, és una iniciativa pionera, no estatal, no governamental, no oficial , independent, lliure i voluntària d’Educació no violenta i pacificadora, practicada ja en escoles de tot el món i en la qual estan convidats a participar els centres educatius de tots els nivells i de tots els països. Propugna una educació permanent i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. Es practica el 30 de gener ja que és el dia que es commemora la mort del Mahatma Gandhi. El missatge bàsic de la diada diu: “Amor universal, No-violència i Pau; l’Amor universal és millor que l’egoisme, la No-violència és millor que la violència i la Pau és millor que la guerra”. Les activitats previstes per celebrar al nostre centre aquest dia seran: Cursa solidària pels voltants de l’Escola i el camí de Boldú (per la tarda). És tracta de participar en la IX Cursa Quilòmetres de Solidaritat organitzada per l’organització SAVE THE CHILDREN en la qual hi participaran més de 330.000 alumnes de tot Espanya. Amb aquesta activitats es treballaran els valors de la tolerància, convivència i solidaritat i es recaptaran diners perquè milers de nens i nenes al Níger puguin rebre aliments, atenció mèdica i educació per tenir un futur més just i igualitari.
  • Els dies 14 i 15 de gener s’han realitzat eleccions al Consell Escolar del sector professorat i del sector pares i mares d’alumnes. Volem agrair a tots aquells que heu participat en aquest procés electoral. Després d’aquestes eleccions el Consell Escolar ha quedat constituït per aquestes persones:

Sector mestres: Josep Anton Jiménez, Aïda Otín, Lídi Esteve, Núria Romero i Guadalupe Farré

Sector pares: Jordi Altisent, Guillem Valls, Joan Forn i Laura Marimon

Personal no docent: Gemma Sans

Representant de l’Ajuntament: Carmina Paüls

Representant de l’AMPA: Montserrat Balcells

Equip Directiu: Joan Condemines, Maria Areny, Montserrat Díaz

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s