LA PACIÈNCIA

DESCOBERTA DE VALORS A INFANTIL

LA PACIÈNCIA

L’alumnat d’educació infantil hem treballat LA PACIÈNCIA.

P-3, hem portat un pal de pluja i els alumnes poquet a poquet han mogut el pal de pluja. Amb paciència, un per un, han fet servir l’instrument.

A partir d’unes imatges hem parlat sobre la paciència, saber esperar per anar al lavabo, saber esperar a què vingui la senyoreta o el mestre quan el demanem, a endreçar les joguines correctament. Per finalitzar la unitat hem escoltat la paciència que tenien uns mags en observar cada nit les estrelles.

P-4. Per treballar la paciència a la classe hem fet el pot de la paciència, amb molta paciència hem decorat un pot, hem compartit els gomets per decorar-lo i hem esperat a què acabés el company de fer-los servir. Hem comentat imatges de la paciència, al patí, al lavabo, per parlar amb la senyoreta o el mestre. Hem escoltat el conte “El quadre més bonic”, per treballar la paciència.

P-5. Els alumnes de P-5, hem pintat mandales per treballar la paciència.  Les imatges ens han fet reflexionar sobre el tema i hem escoltat també el conte “El quadre més bonic”, per finalitzar el tema.

Els alumnes d’infantil hem fet manualitats per celebrar el Nadal. Els alumnes de P-3 hem fet un quadre d’un follet, els alumnes de P-4 una estrella i els alumnes de P-5 un fanalet.

També hem conegut la història de Sant Nicolau, un senyor que va estimar molts als infants i feia regals a xics i grans.

FELIÇ 2013

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s