FULL INFORMATIU NÚMERO 4: DESEMBRE 2012

  • El Claustre de mestres de l’Escola Guillem Isarn, vol agrair el suport rebut per part d’alumnes, exalumnes, pares, AMPA, institucions, i població de la Fuliola en motiu de la mort del nostre company i amic Àngel Paniagua i Real. Gràcies a tots!. Podeu llegir totes les mostres de suport en l’apartat que hem inclòs dins de la nostra pàgina web: recordant el mestre Àngel
  • L’associació Creu Roja Joventut de la comarca de l’Urgell ha endegat una campanya de recollida de joguines noves, no sexistes, no bèl·liques, cooperatives i sostenibles per tal de cobrir les necessitats de milers d’infants de Catalunya. Si hi voleu col·laborar, podeu portar la vostra joguina a la capsa que hem dipositat a l’entrada de l’Escola. Per altra part, durant tot el curs, farem una recollida de taps de plàstic amb finalitats solidaries, podeu dipositar-los en els contenidors de l’entrada. 
  • L’Escola col·labora, un any més, en la Marató de TV3 dedicada aquest any a la cura del càncer. El proper divendres dia 14 de desembre a les 16 hores farem l’activitat del berenar solidari. Tothom podeu venir a l’escola a berenar al preu mínim d’1’50 €. Us hi esperem. 
  • El dia 21 de desembre farem jornada única de classes pel matí, l’horari serà de 9 a 13 hores. Per la tarda, no hi haurà classes. Les classes s’iniciaran, després de les vacances, el dimarts dia 8 de gener del 2013. 
  • Les activitats previstes per finalitzar aquest primer trimestre seran: 
  • Dijous dia 20 de Desembre:Pessebre vivent amb la participació de tot l’alumnat del centre: a partir de les 15’30 h. A les 16’15 h. al gimnàs de l’Escola hi haurà una cantada de Nadales. 
  • Divendres dia 21 de desembre:De 9 a 10’30 hores tallers de Nadal als diferents cursos. A partir de les 11 hores: Cagada de la soca i cantada de Nadales a la Llar de Jubilats de la Fuliola (alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial). Intercanvi de regals (amic invisible) i aperitiu (alumnes dels cicles Mitjà i Superior).

Recordeu que s’ha iniciat el procés d’eleccions al Consell Escolar. El proper dimarts dia 15 de gener hi haurà la realització de l’acte electoral del sector pares. S’han d’escollir dos pares per tal de renovar la meitat del Consell Escolar. Fins el dia 8 de gener podeu presentar candidatures, cas de no haver-hi cap candidat, tots els pares passen a ser elegibles.

EL CLAUSTRE DE MESTRES DE L’ESCOLA GUILLEM ISARN US DESITJA MOLT BONES FESTES I UN MILLOR ANY 2013

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s