FULL INFORMATIU NÚMERO 2: OCTUBRE 2012

  • Durant tot aquest curs escolar es continua amb el projecte de l’Apadrinament Lector“, el qual està lligat amb el Projecte de Pla Lector de l’escola que pretén fomentar la lectura entre els més joves. Aquests apadrinaments suposen que els alumnes de cinquè i sisè de primària ajuden un dia a la setmana a llegir a companys i companyes més petits, en aquest cas, als alumnes de P5 i primer de primària respectivament. Entre ells es fan preguntes i activitats per tal de dur a terme una bona comprensió lectora. Cal ressaltar que els alumnes, tant els més grans com els més petits, hi estan molt il·lusionats i engrescats. 
  • Us recordem que hem creat un “Blog” on hi anirem penjant totes les activitats i projectes que anem desenvolupant durant aquest curs escolar. Hi podeu accedir des de la nostra pàgina web (www.xtec.cat/ceipguillemisarn) o directament des d’aquesta adreça: https://activitatsguillemisarn.wordpress.com/ 
  • D’acord amb laLlei orgànica d’educació (LOE) i amb el seu desenvolupament a Catalunya (decrets 142/2007 i 143/2007) i tal i com es preveu en les resolucions per a l’organització i el funcionament dels centres, tots els centres han de fer una avaluació de diagnòstic, centrada en les competències bàsiques del currículum. L’avaluació diagnòstica és una avaluació de caràcter orientador i formatiu per als centres i informatiu per a les famílies i el conjunt de la comunitat educativa. No determina, per tant, l’expedient acadèmic individual de l’alumnat. L’avaluació diagnòstica ha de permetre avaluar l’assoliment de la competència comunicativa lingüística i de la competència matemàtica al final del cicle mitjà d’educació primària i del segon curs de l’ESO.L’avaluació diagnòstica, conjuntament amb altres indicadors, ha de permetre als centres analitzar, valorar i reorientar, si cal, la pràctica docent dels primers cursos de cada etapa educativa per aconseguir la formació i els aprenentatges que estableix el currículum. Aquesta actuació en el camp de l’avaluació educativa ha d’esdevenir una eina útil per a l’avaluació formativa dels centres. Aquesta prova la realitzaran els alumnes de cinquè la setmana del 22 al 26 d’octubre.
  • Donem la benvinguda a la nostra escola a ANDREA DELLA SCIUCCA, auxiliar de conversa que estarà entre nosaltres fins el mes de juny. Prové d’Itàlia, de la regió de l’Abruzzo i, a més d’ajudar-nos en les classes d’anglès i en els projectes de llengües estrangeres que duem a terme, també farà classes d’italià a l’alumnat del cicle superior. BENVINGUT ANDREA!!!
  • L’Ajuntament de la nostra localitat ha canviat la il·luminació de les tres aules d’Educació Infantil, substituint les bombetes actuals per fluorescents. D’aquesta forma s’evitaran els problemes que teníem actualment de manca d’il·luminació i de pèrdua constant del subministrament elèctric en aquestes aules.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s