FULL INFORMATIU NÚMERO 1: SETEMBRE 2012

  • Per tal d’intentar solucionar, en la mesura que sigui possible, el problema de l’alumnat que no porta els llibres de text per problemes econòmics familiars, hem pensat fer un BANC DE MATERIAL per poder deixar en préstec alguns llibres a les famílies més necessitades. Per tant, us demanem que si teniu llibres de text, xandalls o bates del curs anterior o altres cursos que estiguin en bon estat i no heu d’utilitzar per un altre germà, els porteu a l’escola per poder recollir aquest material i lliurar-lo, en préstec, a les famílies que ho necessitin. Gràcies. 
  • El dijous dia 20 DE SETEMBRE farem la reunió de pares/mares d’inici de curs. Serà a les 21 hores al gimnàs de l’escola. Us hi esperem. Hi haurà una presentació general del curs i, posteriorment, una reunió dels pares amb els tutors corresponents. 
  • El Departament d’Ensenyament no ens ha aprovat els dies de lliure disposició proposats pel Consell Escolar, ja que la nova normativa estableix que no es poden ajuntar dies de lliure disposició amb períodes de vacances (això passava amb el dia 2 d’abril que s’afegia a les vacances de Setmana Santa). És per això que el Consell Escolar ha aprovat aquests quatre nous dies de lliure disposició: 2 de novembre de 2012, 7 de desembre de 2012, 2 i 3 de maig de 2013. 
  • L’AMPA està treballant ja amb la planificació d’activitats per aquest curs 2012-13. De moment, proposen les següent activitats: mecanografia i informàtica amb l’escola Màster de Bellpuig, teatre amb una companyia de teatre de Lleida, patinatge, karate i introducció al llenguatge musical. També tenen pensat oferir l’acollida de tarda que aquest curs incrementarà la seva durada a 1’5 hores per poder compaginar millor els horaris de pares i mares que tinguin algun fill a la Llar d’Infants. Naturalment la realització o no de totes aquestes activitats dependrà del nombre d’inscrits en cadascuna. 
  • La Junta de l’AMPA ens ha proposat fer-se càrrec de l’ampliació i millora de la porta d’entrada al pati escolar i de la col·locació d’un tauler d’anuncis al cantó d’aquesta porta d’entrada per poder penjar totes les informacions d’interès per a tots els pares/ mares. Moltes gràcies per la iniciativa.

BON CURS 2012-13

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s