FULL INFORMATIU NÚMERO 10

  • Tal i com els vam informar en el full informatiu anterior, un equip de dos inspectors ens ha realitzat, durant el mes de maig, una Avaluació Global Diagnòstica del nostre centre ja que aquest curs 2011/12 finalitza el Projecte d’Autonomia que estàvem desenvolupant. Cal agrair la participació dels pares/mares, alumnes i mestres que han respost els qüestionaris d’aquesta avaluació (18 pares, 14 alumnes i 15 mestres). Els resultats han estat molt positius, en pràcticament tots els aspectes avaluats tenim una valoració molt positiva. Cal, però, intentar millorar en aspectes com: buscar estratègies per millorar els resultats educatius en l’alumnat d’ètnies minoritàries i reduir l’absentisme en l’alumnat d’algunes famílies concretes i ampliar el nombre de famílies membres de l’AMPA. Cal dir que s’ha valorat molt positivament la informació que reben les famílies per part del centre, les tutories i la relació de l’escola amb l’entorn (aspectes menys valorats en l’avaluació de fa 4 anys). Crec que tots ens hem de sentir satisfets d’aquests resultats, crec que anem pel bon camí i aquest Projecte d’Autonomia ens ha servit per dissenyar una escola més propera, més participativa i integradora, una escola de tots i per a tots! 
  • Pel proper curs escolar 2012/13 se’ns ha concedit una auxiliar de conversa en llengua anglesa. Prové d’Itàlia i, a més a més d’ajudar-nos en les àrees de parla anglesa que ofereix el centre, també realitzarà alguns tallers de llengua italiana per l’alumnat del cicle Superior. 
  • El Consell Escolar de data 8 de juny de 2012 ha aprovat, entre d’altres qüestions, el calendari escolar per al proper curs. Les classes s’iniciaran el dia 12 de setembre i finalitzaran el 21 de juny. L’horari serà el mateix que aquest curs: matins de 9 a 12’30 i tardes de 15 a 16’30. Els dies festius de lliure disposició seran: 2 de novembre 2012, 7 de desembre 2012, 2 d’abril 2013 i 20 d’abril 2013 (Segona pasqua). Farem jornada intensiva de classes matinals de 9 a 13 hores els següents dies: 21 de desembre 2012 i del 10 al 21 de juny del 2013. 
  • El dia 16 de juny es farà la Festa de Fi de curs organitzada per l’AMPA. El programa inclou un torneig de futbol a les 11 del matí al camp d’esports i, posteriorment, remullada a la piscina. Per la tarda, al local polisportiu i a partir de les 5 de la tarda, grup d’animació, exhibició de patinatge, comiat als alumnes de sisè i sessió de ball. Us hi esperem! 
  • Recordem que, a partir del dia 11 de juny es fa jornada intensiva de classes pel matí de 9 a 13 hores. El servei de menjador funcionarà tots els dies fins a les 15 hores. 
  • El curs s’acabarà el divendres 22 de juny. El dijous dia 28 de juny, de 9 a 12 hores, procedirem al lliurament d’informes i àlbums a les famílies de tot l’alumnat d’Educació Infantil i Primària. 
  • L’Ajuntament de la Fuliola i Boldú ens comunica que durant tot el mesos de juny i juliol funcionarà el servei de menjador per a l’alumnat interessat. Cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s