FULL INFORMATIU NÚMERO 3

    • Recordeu que hem creat un “Blog” on hi anem penjant totes les activitats i projectes que anem desenvolupant durant aquest curs escolar. Hi podeu accedir des de la nostra pàgina web (www.xtec.cat/ceipguillemisarn) o directament des d’aquesta adreça: https://activitatsguillemisarn.wordpress.com/
    •  Del 24 al 28 d’octubre els alumnes del primer curs del cicle superior van realitzar les proves d’Avaluació Diagnòstica dissenyades pel Departament d’Ensenyament. Els resultats han estat força satisfactoris, superant en totes les àrees la mitjana de Catalunya. El percentatge d’alumnes amb la competència assolida ha estat d’un 76’92% en les àrees de llengua castellana i catalana i d’un 100% en l’àrea de matemàtiques. Continuarem desenvolupant la nostra metodologia i els nostres projectes per tal de mantenir aquests resultats i intentar superar-los els propers cursos.
    • Recordeu que la Junta de l’AMPA va dimitir a començament de curs i que, de moment, no s’ha creat cap junta nova. Per tant, si aquesta situació no millora, aquesta escola deixarà de tenir AMPA i no s’organitzaran activitats extra-escolars, ni festes, ni casals per les vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu. Des de l’escola us volem animar a constituir una nova Junta de l’AMPA i a treballar tots plegats pel bé dels vostres fills/es i del nostre alumnat. 
    • L’equip de mestres de l’Escola us voldríem fer una proposta: si teniu joguines en bon estat que ja no utilitzeu ni penseu utilitzar-les en un futur, les podríeu portar a l’escola. D’aquesta forma augmentaríem el nombre de joguines que pot utilitzar el nostre alumnat, especialment els alumnes més petits d’Educació Infantil i Cicle Inicial. Moltes gràcies.
    • Durant aquest curs realitzarem diferents campanyes de solidaritat per tal de fomentar en el nostre alumnat hàbits de sensibilització i cooperació. La primera campanya anirà destinada a la recollida de menjar i mantes velles destinats als animals domèstics de les protectores de les comarques de la Noguera i l’Urgell. La segona campanya d’aquest trimestre la realitzarem el dia 16 de desembre i consistirà en un esmorzar solidari que prepararan els alumnes del Cicle Superior. Els diners recaptats en aquest esmorzar aniran destinats (un any més) a la Marató de TV3.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s